Οικολογικές Σακούλες

Οι διασπώμενες πλαστικές σακούλες είναι κατάλληλες για τη συσκευασία τροφίμων. Ανακυκλώνονται όπως όλα τα πλαστικά έχουν όμως περιορισμένη διάρκεια ζωής καθώς διασπώνται μέσω του φωτός, της θερμότητας, του νερού, του οξυγόνου και γίνονται τροφή για τους μικροοργανισμούς όπως όλα τα φυσικά απόβλητα φύλα, ξύλα κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαφημιστικές Σακούλες

Οι σακούλες soft loop είναι ένα εντυπωσιακό προϊόν που συνδυάζει αφενός φαντασία και δημιουργικότητα και αφετέρου αντοχή και χαμηλό κόστος. Συγκεκριμένα, σχεδιάζεται και διαμορφώνεται στην τελική μορφή, από έμπειρους γραφίστες οι οποίοι έχουν σαν στόχο να μετατρέψουν μια απλή σακούλα σε ένα καθώς πρέπει διαφημιστικό μέσο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σακούλες Φανελάκι

Μια ειδικά σχεδιασμένη σακούλα η οποία χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο σε αρτοποιεία, super market, ζαχαροπλαστεία, fast food κ.τ.λ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χάρτινες Σακούλες

Ο πολυτελής αυτός τύπος χάρτινης σακούλας, αντιπροσωπεύει ένα είδος οικολογικής συσκευασίας με πολλούς συνδυασμούς. Συγκεκριμένα, το εργοστάσιο μας διαθέτοντας πολυετή πείρα και σύγχρονη τεχνογνωσία καταφέρνει να δημιουργεί με γούστο και φαντασία χάρτινες σακούλες άριστης ποιότητας. Αυτό φυσικά το καταφέρνει αφενός διαθέ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

   

Διεύθυνση : Εργοστάσιο - Κεντρικά Γραφεία ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδος Οδός Α3
T.K. : 57022
Πόλη : Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο : Κεντρικά Γραφεία 2310 79 95 59
Τηλέφωνο :  Γραφεία Αθηνών 210 65 49 055
@ Email :  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Web Site :  http://www.sakoyles.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310 79 95 59 & 210 65 49 055 για να μιλήσετε με έναν ειδικευμένο συνεργάτη μας ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Το τμήμα πωλήσεων της εταιρίας μας θα σας εξυπηρετήσει σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας και Κύπρου, προτείνοντα σας προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητας με ασυναγώνιστες τιμές.


Ώρες λειτουργίας τηλεφωνικού κέντρου :

Δευτέρα – Πέμπτη 7:00π.μ. – 19:00μ.μ.

            Παρασκευή  7:00π.μ. – 16:00μ.μ.
 

Get directions

From :  or 

To      :  or