Σακούλες Φανελάκι

Μια ειδικά σχεδιασμένη σακούλα η οποία χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο σε αρτοποιεία, super market, ζαχαροπλαστεία, fast food κ.τ.λ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οικολογικές Σακούλες

Οι διασπώμενες πλαστικές σακούλες είναι κατάλληλες για τη συσκευασία τροφίμων. Ανακυκλώνονται όπως όλα τα πλαστικά έχουν όμως περιορισμένη διάρκεια ζωής καθώς διασπώνται μέσω του φωτός, της θερμότητας, του νερού, του οξυγόνου και γίνονται τροφή για τους μικροοργανισμούς όπως όλα τα φυσικά απόβλητα φύλα, ξύλα κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαφημιστικές Σακούλες

Οι σακούλες soft loop είναι ένα εντυπωσιακό προϊόν που συνδυάζει αφενός φαντασία και δημιουργικότητα και αφετέρου αντοχή και χαμηλό κόστος. Συγκεκριμένα, σχεδιάζεται και διαμορφώνεται στην τελική μορφή, από έμπειρους γραφίστες οι οποίοι έχουν σαν στόχο να μετατρέψουν μια απλή σακούλα σε ένα καθώς πρέπει διαφημιστικό μέσο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χάρτινες Σακούλες

Ο πολυτελής αυτός τύπος χάρτινης σακούλας, αντιπροσωπεύει ένα είδος οικολογικής συσκευασίας με πολλούς συνδυασμούς. Συγκεκριμένα, το εργοστάσιο μας διαθέτοντας πολυετή πείρα και σύγχρονη τεχνογνωσία καταφέρνει να δημιουργεί με γούστο και φαντασία χάρτινες σακούλες άριστης ποιότητας. Αυτό φυσικά το καταφέρνει αφενός διαθέ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πλαστικές Σακούλες Βιοτεχνίας Ενδυμάτων

Εκτύπωση
Πλαστικές Σακούλες Βιοτεχνίας Ενδυμάτων Πλαστικές Σακούλες Βιοτεχνίας Ενδυμάτων Πλαστικές Σακούλες Βιοτεχνίας Ενδυμάτων

Μια ευρύτερη γκάμα προϊόντων από σακούλες και σάκους κοπτηρίου που απευθύνονται αποκλειστικά στις βιοτεχνίες ενδυμάτων. Οι ανάγκες του κλάδου για μείωση του κόστους στη συσκευασία, μας οδήγησαν στην παραγωγή προϊόντων χαμηλού κόστους και αρίστης ποιότητας.

ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

 • Σακούλες πολυαιθυλενίου ή πολυπροπυλενίου χωρίς καπάκι με σήμα ανακύκλωσης
 • Σακούλες πολυαιθυλενίου ή πολυπροπυλενίου με καπάκι και σήμα ανακύκλωσης
 • Σακούλες πολυαιθυλενίου ή πολυπροπυλενίου με καπάκι, σήμα ανακύκλωσης και αυτοκόλλητη ταινία
 • Σακούλες πολυαιθυλενίου ή πολυπροπυλενίου χωρίς καπάκι εκτυπωμένες με φράσεις προστασίας
 • Σακούλες πολυαιθυλενίου ή πολυπροπυλενίου με καπάκι εκτυπωμένες με φράσεις προστασίας
 • Σακούλες πολυαιθυλενίου ή πολυπροπυλενίου με καπάκι και αυτοκόλλητη ταινία εκτυπωμένες με φράσεις προστασίας
 • Σακούλες πολυαιθυλενίου ή πολυπροπυλενίου με έτοιμο κλειστό καπάκι
 • Σακούλες πολυαιθυλενίου ή πολυπροπυλενίου με πιέτα στον πάτο
 • Σακούλες πολυαιθυλενίου ή πολυπροπυλενίου εκτυπωμένες ως έξι χρώματα

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των παραπάνω προϊόντων είναι ο υψηλός αριθμός τεμαχίων ανά κιλό, η εξαιρετική διαφάνεια και οι βελτιωμένες μηχανικές αντοχές για χρήση σε συσκευαστικές μηχανές.

ΣΑΚΟΙ ΚΟΠΤΗΡΙΟΥ

 • Σάκοι πολυαιθυλενίου χαμηλής ροής από φιλμ τριών στρώσεων με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τις εξαιρετικές μηχανικές αντοχές σε διάτρηση, καταπόνηση και τον υψηλό αριθμό τεμαχίων ανά κιλό με αποτέλεσμα το χαμηλό κόστος.
 • Σάκοι πολυαιθυλενίου HDPE από φιλμ δυο στρώσεων με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τις καλές μηχανικές αντοχές και τον πολύ υψηλό αριθμό τεμαχίων ανά κιλό για ακόμα χαμηλότερο κόστος.