Οικολογικές Σακούλες

Οι διασπώμενες πλαστικές σακούλες είναι κατάλληλες για τη συσκευασία τροφίμων. Ανακυκλώνονται όπως όλα τα πλαστικά έχουν όμως περιορισμένη διάρκεια ζωής καθώς διασπώνται μέσω του φωτός, της θερμότητας, του νερού, του οξυγόνου και γίνονται τροφή για τους μικροοργανισμούς όπως όλα τα φυσικά απόβλητα φύλα, ξύλα κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χάρτινες Σακούλες

Ο πολυτελής αυτός τύπος χάρτινης σακούλας, αντιπροσωπεύει ένα είδος οικολογικής συσκευασίας με πολλούς συνδυασμούς. Συγκεκριμένα, το εργοστάσιο μας διαθέτοντας πολυετή πείρα και σύγχρονη τεχνογνωσία καταφέρνει να δημιουργεί με γούστο και φαντασία χάρτινες σακούλες άριστης ποιότητας. Αυτό φυσικά το καταφέρνει αφενός διαθέ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαφημιστικές Σακούλες

Οι σακούλες soft loop είναι ένα εντυπωσιακό προϊόν που συνδυάζει αφενός φαντασία και δημιουργικότητα και αφετέρου αντοχή και χαμηλό κόστος. Συγκεκριμένα, σχεδιάζεται και διαμορφώνεται στην τελική μορφή, από έμπειρους γραφίστες οι οποίοι έχουν σαν στόχο να μετατρέψουν μια απλή σακούλα σε ένα καθώς πρέπει διαφημιστικό μέσο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σακούλες Φανελάκι

Μια ειδικά σχεδιασμένη σακούλα η οποία χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο σε αρτοποιεία, super market, ζαχαροπλαστεία, fast food κ.τ.λ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παραγωγή των προϊόντων μας

Εκτύπωση

Όσον αφορά την παραγωγή των προϊόντων μας, μπορούμε με υπερηφάνεια να λέμε ότι βρισκόμαστε στην κορυφή των εξελίξεων της τεχνολογίας.

Διαθέτουμε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στους οποίους εφαρμόζουμε ένα συγκεκριμένο σύστημα που αποτελείται από τα εξής στάδια:

Στάδια Παραγωγής

 

  1. Έλεγχος και αποθήκευση πρώτων υλών
  2. Διαμόρφωση της πρώτης ύλης από την αρχική της μορφή σε φιλμ με τη μέθοδο της εξώθησης (extrusion)
  3. Εκτύπωση του φιλμ με φλεξογραφία ως και έξι χρώματα σε μηχανές κεντρικού τυμπάνου και stack press
  4. Λαμινάρισμα του φιλμ
  5. Τελική μορφοποίηση του φιλμ σε σακούλες στις κοπτοκολλητικές μηχανές  
  6. Έλεγχος και αποθήκευση των προϊόντων πριν την διακίνηση τους στον πελάτη

 

.

ΒΙ.Π.Σ. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

ΒΙ.Π.Σ. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

ΒΙ.Π.Σ. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

ΒΙ.Π.Σ. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

facebook

ΒΙ.Π.Σ. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ