Χάρτινες Σακούλες

Ο πολυτελής αυτός τύπος χάρτινης σακούλας, αντιπροσωπεύει ένα είδος οικολογικής συσκευασίας με πολλούς συνδυασμούς. Συγκεκριμένα, το εργοστάσιο μας διαθέτοντας πολυετή πείρα και σύγχρονη τεχνογνωσία καταφέρνει να δημιουργεί με γούστο και φαντασία χάρτινες σακούλες άριστης ποιότητας. Αυτό φυσικά το καταφέρνει αφενός διαθέ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σακούλες Φανελάκι

Μια ειδικά σχεδιασμένη σακούλα η οποία χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο σε αρτοποιεία, super market, ζαχαροπλαστεία, fast food κ.τ.λ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαφημιστικές Σακούλες

Οι σακούλες soft loop είναι ένα εντυπωσιακό προϊόν που συνδυάζει αφενός φαντασία και δημιουργικότητα και αφετέρου αντοχή και χαμηλό κόστος. Συγκεκριμένα, σχεδιάζεται και διαμορφώνεται στην τελική μορφή, από έμπειρους γραφίστες οι οποίοι έχουν σαν στόχο να μετατρέψουν μια απλή σακούλα σε ένα καθώς πρέπει διαφημιστικό μέσο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οικολογικές Σακούλες

Οι διασπώμενες πλαστικές σακούλες είναι κατάλληλες για τη συσκευασία τροφίμων. Ανακυκλώνονται όπως όλα τα πλαστικά έχουν όμως περιορισμένη διάρκεια ζωής καθώς διασπώνται μέσω του φωτός, της θερμότητας, του νερού, του οξυγόνου και γίνονται τροφή για τους μικροοργανισμούς όπως όλα τα φυσικά απόβλητα φύλα, ξύλα κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαφημιστικές Πλαστικές Σακούλες Φανελάκι

Εκτύπωση
Τσάντα Φανελάκι Τσάντα Φανελάκι Τσάντα Φανελάκι Τσάντα φανελάκι

 

 

 

 

Τσάντα Φανελάκι Τσάντα Φανελάκι Τσάντα Φανελάκι Τσάντα Φανελάκι

 

 

 

 

Τσάντα Φανελάκι Τσάντα Φανελάκι

Μια ειδικά σχεδιασμένη σακούλα η οποία χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο σε αρτοποιεία, super market, ζαχαροπλαστεία, fast food κ.τ.λ.

Αυτή η κατηγορία σακούλας παράγεται από δύο διαφορετικά είδη πρώτης ύλης. Συγκεκριμένα από χαμηλής ροής πολυαιθυλένιο (LDPE) και από υψηλής ροής πολυαιθυλένιο (HDPE). Και τα δύο υλικά έχουν ως κοινό σημείο το χαμηλό κόστος αλλά η ειδοποιός διαφορά τους έγκειται αφενός για το χαμηλής ροής πολυαιθυλένιο (LDPE) στη μεγάλη αντοχή και υψηλή διαφάνεια όπου αυτή απαιτείτε και αφετέρου στο υψηλής ροής (HDPE) στα πολλά τεμάχια ανά κιλό.

Θα πρέπει να τονίσουμε το γεγονός ότι και οι δύο τύποι πλαστικής σακούλας παράγονται από πρωτογενή πρώτη ύλη κατάλληλη για τρόφιμα

Προσφέρεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, που σας προσφέρει ένα άκρως ικανοποιητικό αισθητικό αποτέλεσμα καθώς εκτυπώνεται με την μέθοδο της φλεξογραφίας έως έξι διαφορετικά χρώματα με υπερσύγχρονα μηχανήματα που διαθέτει το εργοστάσιο μας.