Διαφημιστικές Πλαστικές Σακούλες Φανελάκι

Σακούλες φανελάκι,μια ειδικά σχεδιασμένη σακούλα η οποία χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο σε αρτοποιεία, super market, ζαχαροπλαστεία, fast food κ.τ.λ.

Αυτή η κατηγορία σακούλας παράγεται από δύο διαφορετικά είδη πρώτης ύλης. Συγκεκριμένα από χαμηλής ροής πολυαιθυλένιο (LDPE) και από υψηλής ροής πολυαιθυλένιο (HDPE). Και τα δύο υλικά έχουν ως κοινό σημείο το χαμηλό κόστος. Η διαφορά τους έγκειται αφενός για το χαμηλής ροής πολυαιθυλένιο (LDPE) στη μεγάλη αντοχή και υψηλή διαφάνεια όπου αυτή απαιτείτε και αφετέρου στο υψηλής ροής (HDPE) στα πολλά τεμάχια ανά κιλό.

Θα πρέπει να τονίσουμε το γεγονός ότι και οι δύο τύποι πλαστικής σακούλας παράγονται από πρωτογενή πρώτη ύλη κατάλληλη για τρόφιμα

Προσφέρεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, που σας προσφέρει ένα άκρως ικανοποιητικό αισθητικό αποτέλεσμα. Εκτυπώνεται με την μέθοδο της φλεξογραφίας έως έξι διαφορετικά χρώματα με υπερσύγχρονα μηχανήματα που διαθέτει το εργοστάσιο μας.

Αν ενδιαφέρεστε για πλαστικές σακούλες & τσάντες χωρίς την επωνυμία σας, μεταβείτε στη σελίδα ηλεκτρονικό κατάστημα όπου υπάρχουν τα ανάλογα είδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ