Διαφημιστικές Πλαστικές Σακούλες Soft Loop.

Οι σακούλες soft loop είναι ένα εντυπωσιακό προϊόν που συνδυάζει αφενός φαντασία και αφετέρου αντοχή και χαμηλό κόστος. Συγκεκριμένα, σχεδιάζεται και διαμορφώνεται στην τελική μορφή, από έμπειρους γραφίστες. Στόχο μας είναι να μετατρέψουμε μια απλή σακούλα σε ένα καθώς πρέπει διαφημιστικό μέσο.

Σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο που το καθιστά ιδανικό για καταστήματα ενδυμάτων, υποδημάτων, είδη δώρων, καλλυντικών κ.τ.λ.

Η πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται για την παραγωγή αυτού του τύπου πλαστικής σακούλας μπορεί να είναι είτε χαμηλής ροής πολυαιθυλένιο (LDPE) είτε υψηλής ροής πολυαιθυλένιο (HDPE). Ειδικότερα, το χαμηλής ροής πολυαιθυλένιο (LDPE) έχει ως κύρια χαρακτηριστικά την εντυπωσιακά γυαλιστερή εμφάνιση και υφή. Αντίθετα, το υψηλής ροής πολυαιθυλένιο (HDPE) διακρίνεται για την εξαίσια ματ εμφάνιση.

Διατίθεται σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων. Εκτυπώνεται με τη μέθοδο της φλεξογραφίας έως και έξι χρώματα με υπερσύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για άριστα αποτελέσματα κατά την εκτύπωση.

Αν ενδιαφέρεστε για πλαστικές σακούλες & τσάντες χωρίς την επωνυμία σας, μεταβείτε στη σελίδα ηλεκτρονικό κατάστημα όπου υπάρχουν τα ανάλογα είδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ

Tags: Πλαστικές σακούλες soft loop / Σακούλες soft loop