Πλαστικά Φίλμ Συσκευασίας για Βιομηχανίες – Βιοτεχνίες

 

Θερμοσυρικούμενα φιλμ

Φιλμ συσκευασίας απλά ή πολυστρωματικά σχεδιασμένα για αυτόματες συσκευαστικές μηχανές που διαθέτουν φούρνο συρρίκνωσης πολυαιθυλενίου. Τα φιλμ αυτά έχουν την ιδιότητα με τη βοήθεια της θερμοκρασίας να μαζεύουν ομοιόμορφα και να σταθεροποιούν τα  συσκευασμένα προϊόντα όπως φιάλες PET, κουτιά αλουμινίου, περιοδικά, άλευρα κ.α.

Με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τις εξαιρετικές μηχανικές αντοχές, τη διαφάνεια, είναι κατάλληλα για συσκευασία τροφίμων και εκτυπώνονται με φλεξογραφία ως έξι χρώματα για την ανάδειξη του προϊόντος.

 

Φιλμ μονοστρωματικά και πολυστρωματικά

Φιλμ συσκευασίας μονοστρωματικά ή πολυστρωματικά σχεδιασμένα για αυτόματες συσκευαστικές μηχανές χωρίς φούρνο συρρίκνωσης. Χρησιμοποιούνται για τη συσκευασία τροφίμων, εφημερίδων, περιοδικών, λιπασμάτων, αλατιού κ.α. Η γκάμα των φιλμ που διαθέτουμε καλύπτει σχεδόν όλες τις ανάγκες. Φιλμ μικρού πλάτους (από 5cm σε σωλήνα), μεγάλου πλάτους (ως 12 μέτρα σε φύλλο),λεπτά (από 18my), μεγάλου πάχους (ως 250my),   διάφανα, χρωματιστά, με εκτύπωση ή χωρίς.

 

Στρετς φιλμ ( STRETCH FILM )

Πλαστικά φιλμ με ελαστικότητα, κολλητικότητα  και υψηλές μηχανικές αντοχές.   Χρησιμοποιούνται για τη στήριξη προϊόντων πάνω σε παλέτες για ασφαλή μεταφορά. Παράγονται από LLDPE γραμμικό πολυαιθυλένιο με στάνταρ φάρδος τα 50cm και πάχος από 18my-30my διάφανα χωρίς χρώμα. Είναι σχεδιασμένα για αυτόματες μηχανές περιτύλιξης με ικανότητα τάνυσης από 100% ως 270% αλλά και για περιτύλιξη με τα χέρια. Οι διαστάσεις, το πάχος και το χρώμα μπορούν να αλλάξουν κατόπιν παραγγελίας.

Αν ενδιαφέρεστε για πλαστικές σακούλες & τσάντες χωρίς την επωνυμία σας, μεταβείτε στη σελίδα ηλεκτρονικό κατάστημα όπου υπάρχουν τα ανάλογα είδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ

Tags: Πλαστικά φιλμ συσκευασίας / Φιλμ συσκευασίας